Alzheimer Café Sittard-Geleen bijeenkomst 21 november

Het eerstvolgende Alzheimer Café vindt plaats op dinsdag 21 november.

Inwoners van de gemeenten Sittard-Geleen, Beek en Stein zijn van 19.30 tot 21.00 uur van harte welkom in de gemeenschapsaccommodatie Odasingel 90 in Sittard. Het thema van deze avond is het omgaan dementie. Hierover gaan we het gesprek aan.
Toegang is gratis, aanmelden is niet nodig. Koffie en thee staan voor u klaar. Er is voldoende parkeergelegenheid op het terrein van Oda90 of in de achtergelegen wijk de Baandert.

Vanaf januari 2024 vindt iedere derde dinsdag van de maand een Alzheimer Café plaats.

Maandelijks worden onderwerpen rondom dementie besproken. Met de onderwerpen willen we aansluiten op de wensen van de bezoekers. Het Alzheimer Café wordt georganiseerd door Knooppunt Informele Zorg, Vrijwilligersorganisatie De Brug, Hulp bij Dementie Westelijke Mijnstreek en Alzheimer Nederland, afdeling Zuid-ZuidWest Limburg.

Bijeenkomst 21 november 2023

Datum: dinsdag 21 november 2023
Locatie: gemeenschapsaccommodatie Odasingel 90 in Sittard
Tijdstip: 19.30 uur tot 21.00 uur, zaal open vanaf 19.00 uur

Het thema van deze avond is het omgaan dementie. Hierover gaan we het gesprek aan.
Deze avond krijgt u o.a. uitleg over vormen van dementie en waar hulp en advies in de regio te vinden is. Er is uiteraard tijd voor vragen.

Voor vragen, opmerkingen of onderwerpen voor volgende bijeenkomsten: neem contact op met de coördinator van het Alzheimer Café, Ria Schrijen via

Ria Schrijen; r.schrijen@thcdebrug.nl